Hopp til innhold
Menneskene

Ledelse

Thor Gjermund Eriksen, Administrerende direktør

Thor Gjermund Eriksen (f. 1966) tiltrådte som adm.dir. i Norsk Tipping 12. september 2022. Han kom fra stillingen som kringkastingssjef i NRK. Han har bred og solid bakgrunn fra mediebransjen og har blant annet vært sjefredaktør i Dagbladet og konsernsjef og adm. dir. i A-pressen/Amedia. Han har grunnfag sosiologi og 1. avd. jus ved Univ. i Oslo og fag fra Handelshøyskolen BI (bedriftsøkonom). Thor Gjermund har gjennomført sjefskurset ved Forsvarets Høyskole.

Tonje Sagstuen, Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon

Tonje Sagstuen (f. 1971) tiltrådte stillingen som kommunikasjonsdirektør 27. oktober 2014. Hun er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun arbeidet i pressen i Oppland i cirka 16 år og kom fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Tonje har blant annet ansvaret for kommunikasjon på selskapsnivå, ansvarlig spill, sponsorvirksomhet, sikkerhet og juridisk enhet.

Thorbjørn A. Unneberg, Kundemøte

Thorbjørn A. Unneberg (f. 1965) startet i Norsk Tipping i 2003. Han er utdannet BSc.Hon i Business Administration ved University of Bath i England med videreutdanning fra IESE Business School i Barcelona, Spania. Unneberg har bakgrunn som adm.dir i Gillette Group Norge og Chief Operating Officer i Procter & Gamble Gillette Group Nordic i København i tillegg til ulike lederstillinger innenfor markedsføring og salg i Orkla. I sin nåværende funksjon har han blant annet ansvar for Norsk Tipping sin omnikanale distribusjon, spilloperasjon, markedsføring, merkevarer, markedskommunikasjon og analyse.

Stein Willy Andreassen, Økonomi og virksomhetsstyring

Stein Willy Andreassen (f. 1967) startet i Norsk Tipping 6. januar 2014, og har fra 1. oktober 2015 vært direktør for avdelingen Økonomi og virksomhetsstyring. Avdelingen har blant annet ansvaret for planprosesser, økonomisk langtidsplan og langsiktig finansiell styring, budsjett, innkjøp, arkiv, HR og compliance, og for selskapets kvalitetssystem. Stein Willy er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har i tillegg en MBA i økonomistyring og ledelse fra NHH.

Per Ove Skomakerstuen, IT-drift

Per Ove Skomakerstuen (f. 1961) ble ansatt i 2009. Han er utdannet EDB-ingeniør og kom fra en stilling som avdelingsdirektør i IBMs Business Consulting Services, Application Management Services. Han har ansvar for driftssenter, service og logistikk, systemleveranser og tjenesteleveranse.

Per Kristian Mengshoel, Innovasjon og utvikling

Per Kristian Mengshoel (f. 1974) tiltrådte stillingen som direktør for avdelingen Innovasjon og utvikling 1. september 2018. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra INSA Toulouse, Frankrike og har i tillegg en Master i Teknologiledelse fra NTNU / NHH / UC Berkeley. Mengshoel arbeidet i konsulentbransjen i Oracle og BEKK i 14 år før han startet i Norsk Tipping i 2012. Han har ansvaret for selskapets fagmiljøer og leveransestrømmer innen forretningsutvikling, brukeropplevelse og IT-utvikling.