Hopp til innhold

Menneskene

Hos oss blir alle tatt imot med et smil og et “hei”. Her kan du lese mer om hva rører seg internt i Norsk Tipping, og hvem sitter i ledelsen og styret.

En smilende start på dagen

Om du kommer som gjest eller er ansatt hos Norsk Tipping, starter hver dag med et smil og et «hei» fra Cathrine og co.

-Vårt mål er at alle som kommer til Norsk Tipping skal føle seg velkommen, både ansatte og gjester, sier Cathrine Muri.

Hun jobber i resepsjonen på Norsk Tipping og sørger for at alle som kommer inn gjennom dørene til selskapet blir tatt godt imot.

Mens mange selskaper har gått vekk fra å ha egne ansatte til å bemanne resepsjonen, har Norsk Tipping gått mot strømmen og holdt på egne ansatte til å være de første man møter på når man kommer inn dørene til spillselskapet på Hamar vest.

-Vi får tilbakemelding om at det alltid er så koselig å komme til Norsk Tipping, sier Cathrine og fortsetter: – Det viktigste for meg er at alle skal føle seg sett og velkommen om de kommer på jobb, skal levere noe eller skal i et møte. Man kommer så langt med et «hei».

Hun tror besøkende setter pris på å bli ønsket velkommen i resepsjonen, men hun tror det også er flere faktorer som bidrar til at man føler seg velkommen i Norsk Tipping.

– Vi har en «hei-kultur» i selskapet. Det at alle hilser på hverandre er en viktig årsak til at man føler seg velkommen her, sier Cathrine.

Hun forteller om varierte dager i resepsjonen:

– Vi er et sentralbord for hele selskapet, samt at vi har en del administrative oppgaver. Noen av oppgavene er å behandle brev som kommer inn, planlegge besøk som skal komme og betjene kommisjonærvervet som vi har, sier Cathrine.

Norsk Tipping har nemlig sin egen kommisjonærdisk i resepsjonen, og mange av de besøkende synes det er stas å levere en Lotto hos selve Norsk Tipping.

I løpet av et år blir mellom 300 og 400 nordmenn millionærer på et av selskapets spill. Da vanker det en helt spesiell invitasjon fra Hamar:

– Siste fredag i hver måned inviterer Norsk Tipping til millionærlunsj. Da ruller vi ut den røde løperen og tar imot de nybakte millionærene med mat, drikke og underholdning, forteller Cathrine.

Millionær eller ikke; på Norsk Tipping får alle den gode velkomsten:

– Hos oss skal alle skal føle seg velkomne – både med og uten den røde løperen, avslutter Cathrine med et smil.